Jobbik: Orbán Viktor megfutamodott

A Fidesz továbbra is várja Vona Gábor vallomását, a pártelnök pedig a vizsgálóbizottságok felállítását.

MTI
2016. 01. 14. 18:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik parlamenti frakciója az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében arra reagált, hogy a Fidesz-frakció ugyancsak közleményben azt írta: Európa legsúlyosabb korrupciós botrányában továbbra is várják Vona Gábor vallomását arról, hogy „a Kovács Bélákat foglalkoztató Jobbik milyen idegen hatalmakat szolgál, és mennyi pénzért teszi ezt”.

A nemzeti párt közleménye szerint elnökük, Vona Gábor a parlament nyilvánossága előtt felajánlotta, hogy egy Fidesz vezette vizsgálóbizottság vizsgálja ki a Jobbik állítólagos orosz kapcsolatait, és ezzel párhuzamosan Orbán Viktor egy másik bizottság előtt adjon számot közvetlen környezete, barátai, családtagjai „korrupciógyanús meggazdagodásáról”. A Jobbik szerint Orbán Viktor elszabotálta az elszámoltatást, s a vizsgálóbizottságok javaslata elől „gyáván megfutamodott”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.