Már működik a Telekom összes szolgáltatása

Korábban akadozott a rendszer, de már kijavították a hibát.

MNO
2016. 01. 14. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a csütörtök délelőtti óráktól kezdve az ügyfelek több helyen tapasztalhatták a mobilinternet-szolgáltatással kapcsolatos problémákat. Szerkesztőségünkben is tapasztalható volt, hogy többnyire nemcsak a mobilnet nem működik, de a gsm-szolgáltatás sem. Hívást sem kezdeményezni, sem fogadni nem tudunk. Hasonló panaszokkal árasztották el a felhasználók a Telekom Facebook-oldalát. Néhányan érdeklődtek, mások a hibát jelentették, egyesek pedig dühödten reklamáltak.

Nem sokkal kettő óra előtt a Telekom tájékoztatta az MTI-t, hogy ismét problémamentesen működik valamennyi szolgáltatás, a társaság dél után nem sokkal elhárította a mobilinternetet, illetve egyes esetekben a hangszolgáltatást is érintő hibát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.