Morvai: Politikusbűnözők ülnek az EP-ben

Napirendre került a devizahitelek kérdése, ám a politikusok nekimentek Horvátországnak, mert az adósok mellé állt.

MNO
2016. 05. 22. 14:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EP-képviselő üdvözölte, hogy az Európai Parlament foglalkozik végre a devizahitelesekkel. Morvai Krisztina úgy gondolta, az eurokraták is megsokallták a jogfosztott, becsapott „devizaadósok” szenvedéseit, s végre hatékony megoldást ajánlanak.

Döbbenetére más volt az ok: a bankársimogató politikusbűnözők kötelességszegési eljárást akarnak indítani Horvátország ellen, amiért az az adósok mellé állt a bankokkal szemben.

Morvai Krisztina ezúttal is csupán másfél percet kapott, véleményét tehát nem tudta cizelláltan körülírni. A címzettek pedig aligha tudják az ablakba kitenni.

„Szégyen és gyalázat, amit az Európai Unió művel, (a politikusok) össze vannak fonódva a szervezett bűnözői hálózatokkal, a gazdasági bűnözőkkel. Önök mint politikai bűnözők totális maffiát alakítanak” – emelte ki felszólalásában az EP-képviselő, majd hozzátette: „hogy mernek maguk tükörbe nézni, szégyelljék magukat!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.