Futóverseny: változik a közlekedés a Városligetnél

Vasárnap forgalomkorlátozásra kell számítani a fővárosban.

MTI
2016. 06. 11. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint egy maraton- és félmaratonváltó futóverseny miatt vasárnap 8 óra 30 perc és 16 óra között lezárják a Zichy Mihály utat és az Olof Palme sétányt, 9 óra 30 perc és 15 óra között pedig a Dózsa György utat a Hősök tere és a Dembinszky utca között.

A rendezvény ideje alatt az M3-as autópálya bevezető szakasza felől érkező, a Kós Károly sétány felé tartó forgalmat a Hungária körútra terelik. A Dózsa György utat a Dembinszky utca és az Andrássy út között félpályán lezárják, a forgalom rendőri irányítással a Dembinszky utca felől az Andrássy út felé az ellentétes útpályára terelve, egy forgalmi sávon haladhat.

A BKK tájékoztatása szerint vasárnap 8 és 16 óra között változik a 70-es és a 75-ös trolibusz, valamint a 20E és a 30-as, 30A és 230-as autóbusz közlekedése is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.