Kórházba került Gálvölgyi János

Magas vérnyomása lehet az ok, a Balatonra tervezett játéka is elmaradt.

MNO
2016. 07. 04. 5:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gálvölgyi János magas vérnyomása miatt kórházba került, ezért le kellett mondani Balatonföldváron a Napsugár fiúk című vígjátékot, amelynek ő az egyik főszereplője – erről a darab másik színésze, Benedek Miklós beszélt a Borsnak. Benedek szerint a nagy hőség okolható az esetért, és bízik abban, hogy július végén már színpadra kerülhet a Napsugár fiúk Tihanyban, ahol már Gálvölgyi is ott lehet.

Éppen ennek a darabnak a premierje maradt el november közepén, mert Gálvölgyit megtámadta valamilyen kór. Akkor is azt hitték, hogy a vérnyomása ingadozik, azért szédül, de végül kiderült, a belső fülével volt valami baj – teszi hozzá a bulvárlap, amely szerint ennél most komolyabb a probléma, és a színészt egyelőre nem engedik ki a kórházból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.