A Fidesz után most a DK is teleplakátozza a várost

A félezer plakát mellett lesz aláírásgyűjtés és élőlánc is a Parlament körül.

MTI
2016. 09. 18. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gréczy Zsolt azt mondta, ezerhétszázszor települnek ki közterületekre, ahol aláírásokat gyűjtenek, így készülnek az október 1-jén rendezendő kampányzáróra, amelyen élőlánccal körbeveszik a Parlamentet.

A DK azt követeli a kormánytól, hogy „állítsa le” a kvótareferendumot és az arra költendő milliárdokat a gyermekéhezés felszámolására fordítsa – hangsúlyozta a szóvivő.

Úgy fogalmazott: az Európai Unió pénteki, Pozsonyban tartott informális csúcstalálkozója után „feleslegessé vált” a népszavazás, ott ugyanis döntöttek a határőrizet megerősítéséről és arról, hogy nem vezetnek be kötelező betelepítési kvótákat. A DK szerint a kvótareferendum nem csupán felesleges, de károkat is okoz, mivel gyengíti Magyarország helyzetét az EU-ban.

Gréczy Zsolt úgy vélekedett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök teljesen magára maradt Európában, mivel már a visegrádi négyek többi tagjának vezetői is elkezdtek kihátrálni mögüle.

Egyébként nem csak a DK indított plakátkampányt a kormány ellen: a félelemkeltő kampány ellen szeretetkampánnyal küzd Kübekháza is.

Korábban megírtuk: a kormány annyit, úgy és akkor kampányol, amikor akar, és annyi pénzt költ rá, amennyit nem szégyell.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.