Egy MSZP-s képviselő nem kér a migránsokból

Minderről az állami tévében beszélt.

MTI
2016. 09. 17. 19:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. A szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, „ezzel semmi probléma nem lehet” – fogalmazott.

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”.

Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.