Éjszakánként nem tud gyalogolni a Ferenciek tere alatt

Az aluljárót keddtől a metró üzemidejének zárásától a reggeli üzemidő kezdetéig mindennap lezárják.

MTI
2016. 09. 20. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az aluljárót – amelyet 2014-ben újítottak fel – keddtől a metró üzemidejének zárásától a reggeli üzemidő kezdetéig mindennap lezárják – olvasható a közleményben.

Az aluljáró éjszakai lezárását az állagmegóváshoz már a felújításkor tervbe vették, de eddig nem történt meg. A lezárást a felújítást végrehajtó V. kerület polgármestere kezdeményezte a főpolgármesternél, mivel a terület a főváros tulajdona – közölték.

„A lezárás nem eredményez forgalmi fennakadást, mivel a Kossuth Lajos utcában, közlekedési lámpás gyalogátkelőhelyen, a felszínen is biztosított a gyalogosközlekedés, vagyis az aluljáróra csak a metró üzemidejében van szükség” – áll a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.