Elkapták a plakáttépkedő taxist

A szentendrei P. Béla ellen garázdaság miatt indult eljárás.

MNO
2016. 09. 24. 12:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról mi is beszámoltunk, videofelvétel készült egy taxisról, aki csütörtökön tépkedte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) plakátjait. Ám amikor felszólították, hogy ez törvényellenes, a sofőr leütött egy fiút.

A zsidózó, k*rvaanyázó férfi ellen a párt feljelentést tett, végül a szentendrei rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd el is fogták a taxist – írja a HVG.hu a rendőrség honlapjára hivatkozva. P. Béla 63 éves szentendrei lakos ellen eljárás indult, miután kihallgatták a sértettet, majd péntek este magát a gyanúsítottat is.

A „viccpárt” kampánya komoly hullámokat vert már eddig is, egyes hírek szerint a hatodik kerületben önkormányzati utasításra tépkedik a plakátjaikat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.