Véglegesítették az LMP új frakcióvezetőjét

A képviselőcsoport országjárásba kezd az elkövetkező hetekben.

MTI
2016. 09. 13. 11:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Schmuck Erzsébet a teljes képviselőcsoport jelenlétében elmondta: a jövőben feladatuknak érzik, hogy a kormányt szembesítsék döntéseivel, és elmondják, hogy a magyar reformok nem működnek, a bérek alacsonyak, a munkaerő kivándorol, a vidéki települések megélhetés hiányában elnéptelenednek, a korrupció hatalmas méreteket ölt, a kormány társadalom- és gazdaságpolitikája csődöt mondott. Emellett gátat kívánnak szabni az „oligarcha-törvénykezésnek”, annak, hogy egyik pillanatról a másikra fogadjon el a Ház a Fidesz hátországát szolgáló előterjesztéseket.

Van alternatív javaslat mutatott rá, az LMP programja kivezető utat mutat a Fidesz zsákutcás politikájából – jelentette ki. Hozzátette: kiállnak a többkulcsos adózás, a béremelés mellett, a vidék, a falu és a hazai kis- és közepes vállalkozások felzárkóztatása mellett.

Kérdésre elmondta, hogy a képviselőcsoport országjárásba kezd az elkövetkező hetekben, és a tagok leterheltsége függvényében választanak frakcióvezető-helyettest egy későbbi időpontban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.