Teréz körút: rendkívüli sajtótájékoztatót hívtak össze

Több helyen is lecsaptak a Balaton környékén szerdán a terrorelhárítók.

MNO
2016. 10. 20. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfit sajtóhírek alapján Zala megyében, a Hévíz melletti Karmacson fogták el. Az Origó úgy tudja, hogy egy volt független polgármester fia az elkövető, akinek DNS-minta vezetett a nyomára. A feltételezett támadón a Terrorelhárítási Központ ütött rajta, amely később a szomszédos Keszthelyen, a strand melletti sétányon tüzetesen átvizsgált egy piros autót is a robbantással kapcsolatban.

Hivatalos megerősítés az ügyben csütörtök délelőttig nem érkezett, mígnem befutott a Központi Nyomozó Főügyészség meghívója, amely szerint 11 órától rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak az Országos Rendőr-főkapitánysággal és a Terrorelhárítási Központtal közösen a Teréz körúti robbantás ügyében.

A sajtótájékoztatóról ebben a cikkünkben tudósítunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.