Átszállás nélkül repülhetünk a Kanári-szigetekre

A Wizz Air gépei Fuerteventurán és Lanzarotén landolnak.

MTI
2016. 11. 02. 16:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A légitársaság szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a két új célállomás a már korábban is működő tenerifei járathoz csatlakozik, ezzel a hét szigetből álló ország legnagyobb célállomásai váltak elérhetővé. Fuerteventurára vasárnaponként, Lanzarotéra szerdánként közlekednek a légitársaság repülőgépei.

Ezzel egyidejűleg a Wizz Air elindította szófiai járatait is, amelyek keddenként és vasárnaponként közlekednek.

A Wizz Air jelenleg tizenegy gépet állomásoztat Budapesten, és több mint ezer embernek ad munkát az országban. Tavaly összesen 2,9 millió utast szállítottak a budapesti járatokon. A 2015-ös évet 1,2 milliárd euró árbevétel mellett 183 millió euró nyereséggel zárta a vállalat, szemben a 2014-es 87,7 milliós nyereséggel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.