Juhász szerint Rogán dubajozott a hétvégén

Az Együtt politikusa azt állítja, a Valton Security vezetőjével nyaralt együtt Rogán és családja.

Szabó Dániel
2016. 11. 03. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rogán kicsekkolt az 5 csillagos Dubai Palm Hotelből. Ezt onnan tudjuk, hogy felhívtuk a hotelt. Mindezt azért tettük, mert valaki szólt, hogy ott látták Rogánt egy másik fickó társaságában. A másik fickót úgy azonosították, mint „az a csávó, aki eléd állt október 23-án a Kossuth téren”. Az a „csávó” pedig nem más, mint Varga Lajos, a Valton Security tulajdonosa

– írta nyilvános Facebook-bejegyzésében Juhász Péter az Együtt ötödik kerületi képviselője.

A politikus azt állítja, felhívták a dubaji hotelt, ahol a recepciós közölte, hogy volt Rogán Antal nevű vendégük, aki már kicsekkolt a szállodából. Arra vonatkozóan viszont nem közölt részleteket, hogy mikor hagyta el a hotelt, a recepciós csak annyit mondott, nem csütörtökön távozott, hanem néhány nappal korábban.

Varga Lajos, a Valton-SEC Kft. tulajdonosa pedig közleményben erősítette meg, hogy Dubajban pihent, miután megjelent az Együtt politikusának Facebook-bejegyzése. A biztonsági cég vezetője viszont tagadta, hogy Rogánnal együtt lett volna, vagy egyáltalán összefutottak volna az Arab Emírségekben a hétvégén, pláne nem abban a szállóban, ahol egy hosszú hétvége több millió forintba is kerülhet.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda viszont tagadja, hogy a tárcavezető a napokban a luxushotelben szállt volna meg. Az Index kérdésére a következő választ adták:

„A hamis híresztelésekkel ellentétben Rogán Antal személy szerint egyetlen percet sem töltött a hétvégén Dubajban, aki ezt állítja, hazudik. Miniszter úr hivatalos programjaival, utazásaival kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda bármikor készséggel áll a sajtó rendelkezésére, de az, hogy a miniszter úr hol tölti a szabadidejét, magánügy. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben.”

Azt állítják, hogy Rogán a halottak napjára hazautazott a családjához Szakonyfaluba. Majd Szlovénia érintésével tért vissza Budapestre.

Pedig ez magyarázatot adhatott volna arra, hogy szerdán Rogán Antal miért maradt távol a parlamenti üléstől. Itt egyébként maga a levezető elnök, Harrach Péter KDNP-s politikus mondta azt, hogy halaszthatatlan közfeladat miatt nem tud válaszolni a kabinetminiszter a neki feltett kérdésekre. A tárca ezt úgy magyarázta meg az Indexnek, hogy akkor is ezt mondják, ha egy politikus a nyaralását tölti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.