Tolvajt fogott a Superman bokszoló

Harcsa Norbert épp a mérlegelésre indult, amikor szemtanúja lett egy lopásnak.

MNO
2016. 11. 14. 16:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves ökölvívó, Harcsa Norbert épp a hetedik profimérkőzésének mérlegelésére indult, amikor meglátott egy zokogó kisfiút az utcán. A tízéves fiú elmondta neki, hogy épp akkor vették el tőle a mobiltelefonját. Harcsa látta az út túloldalán a menekülő tolvajt, és rögtön utánaeredt. Még az egyenruhások kiérkezése előtt elkapta az elkövetőt, és szerencsés véget ért a történet, a kisfiú visszakapta a telefonját.

„Sajnos így elkéstem a mérlegelésről, de legalább a gyorsítóedzés megvolt” – mondta az ökölvívó az M4 Sport stábjának.

Az esetet követően a kisfiú édesanyja közösségi oldalán keresztül kereste azt a „Supermant”, aki segített gyermekének. A szálak végül összefutottak: az anya elérte Harcsa Norbertet, és megköszönte neki, hogy segített fiának. Rácz Félix – Harcsa Norbert menedzsere és egyben a Felix Promotion tulajdonosa – pedig ingyen jeggyel lepte meg a családot, így a helyszínről szurkolhattak Harcsa Norbertnek, aki az észt Sergei Melis ellen győzedelmeskedett a székesfehérvári gálán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.