Siralmas látvánnyal kívántak kellemes ünnepet a ligetvédők

A Liget-projekt irányítójának, Baán Lászlónak és a favágóknak is címezték karácsonyi üdvözletüket.

MNO
2016. 12. 23. 16:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mozgalmas hónapok állnak mögöttünk, mindannyian megérdemeljük a pihenést!” – írja karácsonyi üdvözletében a Ligetvédők csoport. Az üzenet címzettjei között pedig azok a személyek találhatók, akik miatt most nem állhat egy feldíszített karácsonyfa a Kertem területén. A ligetvédők szerint ezért Baán László, a Liget-projekt miniszteri biztosa, Persányi Miklós zöldbiztos, valamint a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. vezetősége, munkatársai, bobcatsofőrök és favágók okolhatók. 

A Ligetvédők karácsonyi üdvözletükben úgy fogalmaznak: „Ha a budapestiek megtarthatták volna a volt Kertem területét, akkor mostanra egy virágzó közösségi teret varázsoltak volna belőle nulla forint költségvetésből, és most egy feldíszített karácsonyfa állna a közepén.”

Hozzátették: a fent említett személyek segítségével, kiemelt beruházás során sikerült több száz millió forintból letarolni a területet, így csak a képen látható siralmas látvánnyal tudnak kellemes ünnepeket kívánni.

A Városliget védői soraikat azzal zárják: „A jövő évben találkozunk!”

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.