Torlódás alakult ki Röszkénél

A rendőrség szakaszosan Tompa felé tereli a forgalmat.

MTI
2016. 12. 24. 11:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huber Krisztián közölte, hogy az utazókat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél található csomópontnál irányítják a tompai határátkelőhely felé. A folyamatosan nyitva tartó tompai átkelőhely mellett az utazók igénybe vehetik a röszkei közúti, valamint a 7 és 19 óra között nyitva tartó tiszaszigeti és ásotthalmi átkelőhelyet.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások miatt a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is kialakulhatnak hosszabb sorok, a Románia irányába utazók torlódás esetén Nagylaknál és Kiszombornál is elhagyhatják az országot.

A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a rendőrség honlapjáról (Police.hu) vagy a RUTIN mobilalkalmazás segítségével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.