Antall Péter: Tilos támadni a budapesti olimpiát

Kirúgással fenyegetőzött az Antall József Tudásközpont vezetője.

MNO
2017. 01. 18. 20:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Felhívom a figyelmeteket arra, hogy a finanszírozásunk a ME-ből jön! Nem szeretnék a munkatársaktól olyan posztokat, like-ot, amely az olimpiát támadja” – kérte munkatársaitól Antall Péter, a rendszerváltozást követő első szabadon választott magyar miniszterelnök kisebbik fia, az Antall József Tudásközpont vezetője egy zárt Facebook-csoportban, amelyet feltehetően munkatársai szivárogtattak ki. Antall Péter azt kérte munkatársaitól, hogy az olimpiát ellenző véleményüket ne hangoztassák, mert az árthat a központnak. Üzenetében arra is felhívja a figyelmet, hogy „nem kötelező itt dolgozni. Nem akarok senkinek a karrierjének az útjába állni, mindenkinek aláírom a kilépő papírját. Mi nem állunk be a napi belpolitikai vitákba!” Az ügyben a 444.hu próbálta elérni Antall Pétert, de eddig nem reagált a megkeresésre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.