Békés megyét is elérte az influenzajárvány

A kórházakban látogatási tilalom van.

MNO
2017. 01. 24. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendkívüli látogatási engedélyt csak a kórház főigazgatója vagy orvosigazgatója adhat ki.

A Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai intézményeiben a szülészet-nőgyógyászaton, valamint a gyermekosztályokon rendeltek el látogatási tilalmat. A látogatási tilalom alól kivételt képeznek azok, akik oltási könyvvel tudják igazolni, hogy megkapták a szezonális védőoltást. A szülészeti osztályon a hozzátartozó akkor vehet részt a szülésen, ha nincs felső légúti panasza és megfelelő védőfelszerelést használ.

Korábban a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban lépett életbe a tiltás, ugyanakkor a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ valamennyi fekvőbetegosztályán is elrendelték a részleges látogatási tilalmat. Múlt hét szerdától a szombathelyi Markusovszky-kórházba sem léphetnek látogatók. Múlt hétfőtől tilos a látogatás a fővárosi Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet minden osztályán, valamint a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet klinikai farmakológiai, infektológiai és allergológiai intézetében, a központi intenzív, a szülészeti-nőgyógyászati, továbbá a fül-orr-gége, fej- és nyaksebészeti osztályán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.