Budapesten született az első gyerek 2017-ben

Mindössze fél perccel éjfél után született Noel, nem sokkal előzte meg a debreceni Szemán Alízt.

MTI
2017. 01. 01. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Semmelweis Egyetem II. női klinikájának tájékoztatása szerint a budapesti gyermek 2850 grammal született, és a Noel nevet kapta.

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül sok helyen született gyermek újév napján, több kórházban 2017 első órájában: az Uzsoki kórházban 0 óra 12 perckor, a Jahn Ferenc-kórházban és a Szent Imrében 0 óra 35 perckor, a Magyar Honvédség Állami Egészségügyi Központ szülészetén pedig 0 óra 40 perckor.

Vidéken egy perccel éjfél után született Szemán Alíz, aki 4750 grammal és 61 centiméterrel jött a világra természetes úton, debreceni szülők első gyermekeként. A kislány édesanyja 22 éves. A gyermek és édesanyja jól vannak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.