Budapesti szálloda lett a világ legjobbja

Az Aria Hotelt választották a TripAdvisor utazói.

MNO
2017. 01. 24. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2017-es Travelers’ Choice Awards keretében a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották a mindössze másfél éve nyílt budapesti Aria Hotelt – írja a Forbes.

Az Ariát is tulajdonló Library Hotel Collection szállodalánc vezetői a TripAdvisornak külön figyelmet szentelnek, és kiemelt fórumként figyelik itt az utazók visszajelzéseit.

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner álmodta meg, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat találunk. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából. A hotel három kiváló művésszel is szorosan együtt dolgozik: Rost Andrea a szálloda opera szárnyának, míg Rúzsa Magdolna a könnyű zenei szárnynak kurátora; Bogányi Gergely pedig a kezdetektől fogva gyakori vendége a hotelnek, és játszik a róla elnevezett zongorán.

A hangulat a tetőteraszon fokozódik, hiszen Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőteraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a város nevezetességeire. A High Note SkyBar koktéljai és ételei mellett a szálloda Harmony Rooftop Jógát is ajánl – teszi hozzá a Forbes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.