EU-s pénzből épült panzióban lakik az izsáki polgármester

Mondok József a sikeres vidéki fideszesek mintapéldánya.

MNO
2017. 01. 25. 6:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Európai uniós pénzből épített panzióban lakik Izsák fideszes polgármestere – írja a 444.hu.

A sztori lényege, hogy a Mondok József településvezető egyik cége 35 millió forintot nyert el egy vadászpanzió megépítésére a Darányi Ignác Terv pályázatán 2014-ben. Miután az egy kecskeméti cég kivitelezésében elkészült, nem hirdették meg, hogy vendégeket is várnak a szálláshelyként nyilvántartásba vett ingatlanba, ugyanis a helyiek szerint a polgármester egyszerűen beköltözött az épületbe.

Mondoknak a portál szerint enélkül is elég jó dolga van, sikeres vidéki fideszesként éli életét: 1998 óta ő a Bács-Kiskun megyei település polgármestere, családja benzinkutat működtet Izsákon, van trafikja is. 2005 óta alelnöke a CBA-s Lázár Vilmos által elnökölt Magyar Lovas Szövetségnek, ő a Fogathajtó Szakág vezetője és a Bács-Kiskun Megyei Lovas Szövetség elnöke, valamint a Hubertus Vadásztársaság vadászmestere is.

A 444 próbálta elérni a polgármestert – akinek szolgálati kocsija a vadászpanzió előtt parkolt, mikor a portál munkatársai ellátogattak a településre – de Mondok sosem volt elérhető, mindig más vette fel helyette hivatali, illetve magántelefonját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.