Extrém hideg: lefagytak a BKK automatái

A hibák kijavítására várhatóan hétfőn, a nap végéig sor kerül.

MNO
2017. 01. 09. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnap délutáni tapasztalatok szerint a rendkívüli hideg miatt összesen 78 jegy- és bérletkiadó automata nem üzemel a fővárosban, ezek közül 56-nál nyomtatóhibát észleltek – közölte Facebook-oldalán a BKK.

Tájékoztatásuk szerint az érintett automaták túlnyomó többségénél a fűtés nem működik megfelelően, ezért az üzemeltető hétfőn megnövelt létszámmal a fűtőegységek javításával biztosítja a nyomtatók működését. A javításhoz szükséges tartalékalkatrészek rendelkezésre állnak, így – mivel egy automata esetében körülbelül fél-egy órát vesz igénybe a művelet – a hibák kijavítására várhatóan még hétfőn, a nap végéig sor kerül.

Az ügyfélszolgálatra telefonálók hibabejelentéseit a BKK munkatársai minden esetben rögzítik, a hibák kijavítását az üzemeltető soron kívül kezeli – teszik hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.