Három börtön vezetőjét váltotta le Pintér Sándor

Nem indokolta meg a kinevezések visszavonását a belügyminiszter.

MTI
2017. 01. 05. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Pintér Sándor csütörtöki hatállyal, indokolás nélkül visszavonta vezetői kinevezését Mészáros László bv-dandártábornoknak, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának, Széles Gábor bv-dandártábornoknak, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnokának és Tóth Tamás Tibor bv-dandártábornoknak, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának – tartalmazza a közlemény.

A miniszter ezzel egy időben kinevezte a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának Bozsó Zoltán bv-dandártábornokot, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnokának Biczó László bv-dandártábornokot, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoki teendőinek ellátásával pedig Dömény Sándor bv-vezérőrnagyot bízta meg – közölte a Belügyminisztérium.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.