Köddé váltak a befogadott migránsok

Még Körmendet is elhagyták azok a migránsok, akiket a hideg miatt fogadtak be a plébániára.

MNO
2017. 01. 21. 19:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken kora délután váratlanul valamennyi menekült, aki korábban a plébánia közösségi házába kért bebocsátást a nagy hideg miatt, elhagyta a épületet – közölte Németh Zoltán, körmendi plébános a Magyar Kurírral. Információi szerint Körmend városából is távoztak a migránsok.

A plébános egyúttal köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik erkölcsileg, anyagilag vagy segítő szolgálatukkal támogatták. Külön köszönte Óra Krisztián káplán munkáját, aki idejét nem sajnálva tartotta a menekültekkel a kapcsolatot. – Remélem, béke költözik azok szívébe is, akik ezt a helyzetet nem tudták elfogadni. A menekülteknek kívánom, találják meg életük értelmét és célját az emberi közösségben, bárhova kerülnek is a világban – írta Németh Zoltán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.