Még használható a forgalmi a fővárosi tömegközlekedésben

Pénteken még ingyenesen utazhatnak az érintett autósok.

MTI
2017. 01. 27. 8:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is azt közölte Facebook-oldalán, hogy Budapest közigazgatási határán belül az említett környezetvédelmi besorolású járművek forgalmi engedélyének felmutatásával pénteken még ingyen lehet utazni a BKK járatain.

A Főpolgármesteri Hivatal péntek hajnalban megszüntette a gépjárműforgalom korlátozását, amelyet a magas légszennyezettség miatt korábban elrendelt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken napközben várhatóan javul a levegő minősége, de összességében a tájékoztatási és riasztási határérték között alakulhat a szálló por 24 órára számított átlagos koncentrációja. Szombattól a levegőminőség előrejelzése bizonytalan. Csütörtökön a szálló por átlagos koncentrációja a most működő tíz mérőpont egyikénél sem érte el a riasztási küszöbértéket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.