Megfeledkezett a kormány honlapja Torgyán Józsefről

A Földművelésügyi Minisztérium említést sem tesz a politikus halálhíréről.

MNO
2017. 01. 23. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem jutott el a Földművelésügyi Minisztériumhoz Torgyán József halálhíre – akár erre is következtethetünk a minisztérium oldala alapján, ahol semmiféle információt nem találni a szomorú hírről. Ezzel szemben megtudhatjuk: új tornaterem épül Tiszabőn, ahogy azt is, hogy a hazai madárinfluenza-esetek miatt Magyarország hivatalosan is kéri az Európai Bizottság válságtámogatását. Az első Orbán-kormányban közel három évig földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszteri posztot betöltő politikusról azonban egy szót sem ejt a Kormány.hu.

Mint ismert, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnöke a 85. életévében, szűk családja körében hunyt el vasárnap reggel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.