Nem tudni, mennyiért üzent Orbán Viktor

Kalkulációink szerint a költség – 2,8 millió levéllel számolva – nagyjából 170-180 millió forint lehet.

Markotay Csaba
2017. 01. 03. 5:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elszámolás jelenleg is folyik, befejezéséig szíves türelmét kérjük – válaszolta a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda kérdésünkre, hogy a nyugdíjasok 10 ezer forintos Erzsébet-utalványa mellé kiküldött miniszterelnöki levél mennyibe került, és ki fizette.

A mintegy 2,8 millió nyugdíjasnak a Magyar Posta vitte ki még év vége előtt az Erzsébet-utalványokat, és azt már korábban elárulták, hogy darabonként 400 forintért „terítette” az állami vállalat. Az idősek ugyanakkor egy külön borítékban levelet is kaptak Orbán Viktor miniszterelnöktől, amelyben a kormányzati sikereket ismertette a kormányfő. Kalkulációink szerint költség – 2,8 millió levéllel számolva – nagyjából 170-180 millió forint lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.