Oroszos bulival várja Putyint a Momentum

Tájékoztatásuk szerint az eseményen egyebek mellett politikai kiállást fogalmaznak meg.

MNO
2017. 01. 30. 11:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum Mozgalom Putyin látogatásának napján szakmai beszélgetést, majd Putyin tematikájú bulit tart, és politikai kiállást fogalmaz meg a látogatás kapcsán.

A magyar–orosz csúcs alkalmából a Momentum Mozgalom dupla eseménnyel készült. „Szakmai vitánkon Magyarország legkiválóbb oroszosaival beszélgetünk arról, merre hány óra Oroszország és Magyarország közt. Három éven belül három Orbán–Putyin-csúcs: hogyan értelmezhetjük ezt a közeledést a világpolitikai folyamatok tükrében? Merre lökné Putyin hazánkat? Lesz-e Putyin–Orbán–Trump-tengely? Az egyórás beszélgetés után a közönség is kérdezhet” – írják a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

Hozzáteszik: a vita után, fél kilenctől „oroszos bulival” készülnek, Soproni Tamás, a Momentum alelnöke pedig beszédet mond az eseményen.

Nem csak a Momentum Mozgalom készül Putyin látogatására: korábban beszámoltunk arról, hogy az Együtt február 2-ra kifütyülést szervez Orbán Viktornak. „Ezúttal ott lesz vele Vlagyimir Putyin orosz elnök is, akitől a magyar miniszterelnök szorgalmasan tanulja az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást, a családi vagyon gyarapítását” – közölte a párt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.