Több mint ötven egészségügyi intézményben tilos a látogatás

A teljes, országos listáért érdemes követni az ÁNTSZ folyamatosan frissülő oldalát.

MTI
2017. 01. 22. 18:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az influenzajárvány miatt az országban több mint ötven egészségügyi és ápolási intézményben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat legfrissebb adatai szerint a látogatás tilalmak érintik Budapesten a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetet, a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikát, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházakat, a Nyírő Gyula Kórház – Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet minden osztályát, valamint a Magyar Honvédség Egészségügyi Központot, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet több osztályát, továbbá a Szent Margit Kórház több osztályát.

Az érintett intézmények teljes, országos listájáért érdemes az ÁNTSZ állandóan frissülő bejegyzésére kattintani.

###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.