Több száz lakásban nincs távfűtés Salgótarjánban

A kimaradás 680 lakást érint, valamint számos közintézményt, köztük iskolát, kollégiumot, művelődési központot.

MTI
2017. 01. 08. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angyal Eszter elmondta: a kimaradás 680 lakást és számos közintézményt, köztük iskolát, kollégiumot, művelődési központot is érint. A helyreállítási munkálatokat megkezdték, azok előreláthatóan 18 óráig tartanak – tette hozzá.

A szóvivő közlése szerint azok számára, akiknek a munkálatok alatt az extrém hidegben túlságosan lehűl a lakásuk, a városi sportcsarnokban melegedőhelyet rendeztek be. Akik ezt igénybe veszik, azoktól azt kérik, hogy hideg élelmet, illetve szükség esetén gyógyszereiket is vigyék magukkal.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az üzemzavar kapcsán kiadott közleményében arról tájékoztatott, hogy a munkálatok ideje alatt folyamatos a rendőri jelenlét Salgótarjánban a személy- és vagyonbiztonság megóvása érdekében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.