Trump értékelte, hogy Fásy mindig időben fizetett neki

Évekig álltak üzleti kapcsolatban.

MNO
2017. 01. 18. 8:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fásy Ádám a szépségiparon keresztül került kapcsolatba az azóta amerikai elnökké választott milliárdossal, és másfél évtizeden át időről időre résztvevője volt Donald Trump nagyszabású, zártkörű, exkluzív partijainak. Ezzel a magyar énekes-üzletember már korábban is büszkélkedett, de most kettejük üzleti kapcsolatáról is beszélt.

„15 évig én rendezetem a Miss Universe magyarországi fordulóját, miután megvásároltam az ehhez szükséges licence-t. A világszépségverseny tulajdonosa Donald Trump volt” – mondta el Fásy, aki minden évben a szigorú követelményeknek megfelelő felkészítést biztosított a magyarországi győztesnek, és – amit Trump szintén nagyra értékelt – mindig időben befizette a licence-díjat – írja az Atv.hu.

Fásy karitatív tevékenysége miatt kitüntetést is átvehetett Donald Trumptól, akivel a partikon lehetősége volt személyesen is szót váltani. A pazar lakomákon fesztelen légkör uralkodott, ugyanakkor fontosnak tartja kiemelni, hogy minden meghívott a házastársával érkezett, fel sem merült senkiben, hogy „egyszer csak eldurvulhat a helyzet” – mondta el a magyar üzletember az Atv.hu-nak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.