Újra fütyülne Orbánra az Együtt

„Füttykoncertet” szervez Orbán Viktor évértékelőjére, február 10-ére a Várkert Bazár elé az Együtt.

MNO
2017. 01. 27. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha Orbán Viktor évet értékel, nekünk ott a helyünk” – olvasható az esemény leírásában a Facebookon. Egyebek mellett azt írják, a cél, hogy „Magyarország leghazugabb, legtolvajabb, legarrogánsabb miniszterelnökét” szembesítsék az ország valós helyzetével.

„Míg a miniszterelnök odabent a csillagokat is lehazudja az égről, válogatott közönsége, udvartartása pedig mindehhez fenntartások nélkül tapsol, mi odakinn bátran, kérlelhetetlenül és hangosan füttyben mondjuk el az igazságot” – írják a közösségi oldalon, hozzátéve: „elmondjuk az igazat a lopásokról, az Orbán család vagyonosodásáról, a helikopterezésekről, Matolcsy Györgyről, Polt Péterről, a sajtószabadságról, Magyarország Putyinnak való elárulásáról”.

„Fütyülünk, hogy ők is meghallják: nem tehetnek velünk meg bármit. Nem hiszünk a hazugságoknak. Nem félünk, mert nekünk van igazunk. El fog jönni az idő, amikor felelni fognak mindazért, amit Magyarország ellen elkövetnek” – olvasható a leírásban.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a párt február 2-ára is kifütyülést szervez Orbán Viktornak. „Ezúttal ott lesz vele Vlagyimir Putyin orosz elnök is, akitől a magyar miniszterelnök szorgalmasan tanulja az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást, a családi vagyon gyarapítását” – közölte az Együtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.