Végül az ügyvédkedést választotta Kertész Balázs

A Budapesti Ügyvédi Kamara szerint megszüntette a tevékenységgel összeférhetetlen pozíciót.

MNO
2017. 01. 26. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban az Index megírta, hogy a Rogán Antalhoz köthető Kertész Balázs egyszerre folytat ügyvédi tevékenységet, illetve vezeti tulajdonos-ügyvezetőként a Monavis Consulting Kft. nevű cégét.

Kertész Balázsnak tavaly november 30-tól harminc napja volt, hogy vagy az ügyvédkedést, vagy a Monavis Consulting Kft.-ben betöltött ügyvezetői pozícióját megszüntesse – idézi fel a portál. Lassan két hónap elteltével a Budapesti Ügyvédi Kamara csütörtökön azt közölte a megkeresésükre, hogy dr. Kertész Balázs ügyvéd megszüntette az ügyvédi tevékenységével összeférhetetlen pozíciót.

A változás egyelőre nem látszik a Céginfóban, az adatbázis szerint Kertész Balázs még mindig ügyvezető a vállalkozásban, amelynek részben tulajdonosa is – olvasható az Index cikkében. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.