Fidesz: Nem volt patkány a Péterfy kórház műtőjében

A kormánypárt szerint a műtők jelenleg is üzemelnek.

MN
2018. 01. 20. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz szakpolitikusa az MTI-nek szombaton arra a Sztárklikk.hu-n megjelent írásra reagált, amely szerint a Péterfy Sándor Utcai Kórház és Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetének ügyeleti műtője egy hete azért van zárva, mert ott műtét közben patkányt láttak az orvosok. A DK emiatt közleményben a kormány lemondását követelte.

Bene Ildikó hangsúlyozta, a Péterfy kórház baleseti központjának mélyföldszintjén található négy sürgősségi műtő egyikében sem fogtak, de nem is láttak patkányt. A műtők jelenleg is üzemelnek.

Hozzátette: az arra szakosodott cégek minden egészségügyi intézményben elvégzik a rágcsálóirtást, de előfordulhat, hogy soron kívül kell irtást végezni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.