Jézus szavaira hivatkozva támadja egyetemi kollégája Mellár Tamást

„Közös hitünk szerint még máshol is felelned kell!” – szögezi le Kellermayer Miklós.

MN
2018. 01. 24. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyílt levélben támadja Mellár Tamást egyetemi kollégája, Kellermayer Miklós pécsi professzor.

Ebben egyebek mellett kiemeli: „Krisztus intelme az egyetemi tanárokra fokozottan is érvényes: »Ha viszont valaki megbotránkoztat egyet is e kicsik közül, akik hisznek, jobb volna neki, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tengerbe vetnék.«” (Mk 9,42).

Azt írja, „Az eddigi életed, korábbi beszédeid, keresztényi megnyilvánulásaid alapján és az alapján is, hogy annak az egyetemnek vagy professzora, aminek én is, a mostani szavaidat, a mostani tetteidet nem tudom másnak ítélni, mint megbotránkoztatásnak, amiért közös hitünk szerint még máshol is felelned kell!

A nyílt levél teljes terjedelmében a Bama.hu-n olvasható.

Ismeretes, Pécsett egymás után léptek vissza az ellenzéki indulók Mellár Tamás javára. Még az MSZP frakcióvezetője sem indul el a kerületben, hogy a független jelöltnek legyen esélye nyerni a Fidesz ellen.

Kedd délután a Zoom.hu arról írt, hogy az előzetes várakozásokkal szemben a Jobbik és az LMP sem támogatja a közgazdász professzor indulását az országgyűlési választásokon. Az értesülést Mellár Tamás is megerősítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.