Mellár Tamás: Sokkal sérülékenyebb Orbán hatalma, mint sokan gondolják

A professzor szerint banális dolgok is elindíthatnak láncreakciót, s a Fideszen belüli elégedetlenség gyengítheti a hatalmat.

Hutter Marianna
2018. 01. 23. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy emberre van felfűzve a hatalom, emiatt roppant sérülékeny. Banális dolgok is elindíthatnak láncreakciót, nem zárnám ki, hogy akár a Fideszen belüli elégedetlenség gyengítheti a mostani hatalmat – erről Mellár Tamás közgazdász, független képviselőjelölt beszélt a Magyar Nemzetnek. A professzor úgy látja, az ellenzéki pártoknak kezd megjönni az eszük, és végre az együttműködésben gondolkodnak. Mellár Tamás széles körű összefogásban bízik a saját körzetében is. Reális esély van arra, mondja, hogy a Fidesz elveszíti a kétharmadát, sőt megindulhat a kormánypárt bomlása, éppúgy, ahogy 2006-ban Gyurcsányék esetében.

Nézze meg videónkat!

Kedd délután a Zoom.hu arról ír, hogy az előzetes várakozásokkal szemben a Jobbik és az LMP sem támogatja a közgazdász professzor indulását az országgyűlési választásokon. Az értesülést Mellár Tamás is megerősítette.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.