Nem fogja elhinni, a Fidesz szerint mi miatt kell majd „küzdelmet vívni 2018-ban”

A migráció ügyében 2018-ban fontos küzdelmet kell majd folytatni Brüsszelben – hangsúlyozta Puskás Imre.

MTI
2018. 01. 06. 20:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felidézte: vannak brüsszeli bürokraták, akik élére álltak a kötelező betelepítési kvótának, és vannak olyan európai képviselők, akik támogatják, ez ellen próbál a magyar kormány fellépni.

A szóvivő úgy fogalmazott, eddig hatékony volt a kormány, s a jövőben is hasonló eszközökkel kell fellépni. Kitért arra is, hogy meg kell találni a szövetségeseket, mint amilyenek Magyarország számára a V4-országok, valamint Ausztria.

Puskás Imre kiemelte: Európa számos országában lesznek választások 2018-ban, és jó esély van arra, hogy a választópolgárok „átállítják a vágányokat”.

Az európai társadalmak érzékelik, hogy a bevándorlás rosszat tesz az országuknak, a közbiztonság sokat romlik, a bűnözési statisztikák rosszabbak, mint a korábbi években, így valószínűleg a választásokon olyan szervezeteket fognak támogatni, amelyek nem bevándorláspártiak – fejtette ki a szóvivő. Hozzátette: ez esetben Magyarországnak is könnyebb lesz Brüsszelben a küzdelem, új szövetségeseket kaphat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.