Öt kiló krumplival nyerné el az idősek szavazatát a hegyvidéki Fidesz-szervezet

Állítólag „közkívánatra” oszt burgonyát az önkormányzat, amit a Fidesz XII. kerületi szervezete is reklámoz.

MN
2018. 01. 23. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Közkívánatra” oszt burgonyát a XII. kerületi önkormányzat a 65 évnél idősebbeknek – derül ki egy szórólapból, amelyet valamiért a Fidesz hegyvidéki szervezete osztott meg a Facebook-oldalán Segítünk az új évben is! szlogennel. Ha ez nem lenne elég furcsa, a szórólap még a magyar nyelvet is kifacsarja, amikor úgy fogalmaz: az önkormányzat „természetbeni alapélelmiszerként” biztosítja a krumplit. 

Ahhoz képest, hogy összesen öt kiló burgonyáról van szó – az olcsóbb fajta az egyik nagy áruházlánc honlapja szerint nagyjából 900 forintba kerül –, kétszer kell érte fáradni: egyszer el kell menni egy kuponért a Hegyvidéki Szociális Központ egyik telephelyére, majd január 22-től a polgármesteri hivatal előtt lehet átvenni a zöldséget. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.