A kórházból tűnt el egy svéd orvostanhallgató Pécsen

A pécsi klinika sürgősségi osztályán feküdt, csütörtökön azonban nyom nélkül eltűnt.

MN
2018. 02. 04. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Barátai és ismerősei keresik a svéd orvostanhallgatót, a 33 éves Johan F.-et, aki február 1-jén tűnt el a pécsi klinikáról – írja a Szabad Pécs.

A hozzátartozók utolsó információi szerint betegként feküdt a 400 ágyas klinika sürgősségi osztályán, később azonban nyoma veszett. A lapot levélben kereste meg a férfi testvére, azt írta, nagyon aggódnak, és a hozzátartozók már el is utaztak Magyarországra, hogy segítsenek a megtalálásában.

A lap egyetemi forrásokból úgy értesült, hogy az eltűnt svéd hallgató felsőbb éves volt, régóta Pécsett élt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyelőre nem nyomoz az ügyben, mivel nem érkezett hozzájuk a fiatalemberrel kapcsolatban megkeresés.

Johan fotóját és eltűnésének hírét már többen megosztották a Facebookon angolul és magyarul egyaránt, a posztban a barátok elérhetősége is szerepel.

Frissítés: barátai szerint Brüsszelben vasárnap este megtalálták a férfit, aki jól van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.