Brüsszelben találták meg a Pécsről eltűnt svéd egyetemistát

Biztonságban van. Köszönünk minden támogatást és erőfeszítést – írta az egyik barátja.

Babos Attila
2018. 02. 04. 19:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszelben találták meg vasárnap a csütörtökön Pécsről eltűnt svéd orvostanhallgatót. A jó hírt, hogy megtalálták, ugyanaz az ismerőse jelentette be a közösségi oldalán, az eltűnéséről szóló poszt egyik hozzászólásában, aki a posztot kirakta szombaton este.

Azt írta: „Most kaptuk a hírt, hogy Johant megtalálták, biztonságban van Brüsszelben. Köszönünk minden támogatást és erőfeszítést nektek. A megosztás és a keresés így már befejeződhet.” Ezt követően pedig azt kérte, hogy a továbbiakban már ne írjanak róla a nyilvánosságban lehetőség szerint, tartsák tiszteletben a személyiségi jogait.

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) végzős orvostanhallgatóját utoljára – legalábbis ahogy azt a rokonaitól megtudtuk – a PTE Klinikai Központ sürgősségi osztályán látták.

A Magyar Nemzet a helyszínen vasárnap több külföldi orvostanhallgatóval is beszélt, akik akkor már mindannyian értesültek a férfi eltűnéséről – azok is, akik egyébként nem is ismerték. A legtöbben nagyon nyugodtan beszéltek az esetről. Az egyetemisták kedves, jóravaló, segítőkész, mindemellett a bulikat kedvelő, laza srácnak írták le lapunknak a férfit. A legtöbben azt valószínűsítették, hogy Budapestre mehetett a hétvégére, bulizni, és talán tovább maradt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.