Fideszességgel vádolják a Fidesz ellen induló Mellár Tamást

Erről szórólapokkal próbálják meggyőzni a helyieket Pécsett.

MN
2018. 02. 05. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szórólapokkal próbálják meggyőzni Pécsett a helyieket arról, hogy Mellár Tamás valójában a Fidesz jelöltje – derül ki a Pécsistop.hu cikkéből.

A cikk szerint a Baloldalért Aggódók Társasága nevű Facebook-csoport szórólapjait aktivisták osztják szét. Azt nem tudni, melyik párt állhat az akció mögött.

A Professzorok Batthyány Köre Pécsi Szervezete egyébként nyílt levelet írt Mellárnak, ebben leszögezték, hogy Mellár nem tagja a körnek – teszi hozzá a portál.

Korábban egyetemi kollégája, Kellermayer Miklós pécsi professzor is nyílt levélben támadta Mellárt. Egyebek mellett azt írta: „Krisztus intelme az egyetemi tanárokra fokozottan is érvényes: »Ha viszont valaki megbotránkoztat egyet is e kicsik közül, akik hisznek, jobb volna neki, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tengerbe vetnék.«” (Mk 9,42).

Hozzátette: „Az eddigi életed, korábbi beszédeid, keresztényi megnyilvánulásaid alapján és az alapján is, hogy annak az egyetemnek vagy professzora, aminek én is, a mostani szavaidat, a mostani tetteidet nem tudom másnak ítélni, mint megbotránkoztatásnak, amiért közös hitünk szerint még máshol is felelned kell!

A Baranya megyei 1-es választókörzetben induló Mellárt az LMP és a Momentum kivételével az összes baloldali ellenzéki párt támogatja. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.