Két hét múlva évet értékel Orbán

A miniszterelnök immár a huszadikat tartja, a helyszín a Várkert Bazár lesz.

MN
2018. 02. 02. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyan még szervezés alatt az esemény, de az előzetes tervek szerint Orbán Viktor február 18-án mondja el huszadik évértékelő beszédét a Várkert Bazárban. A meghívókat még nem küldték ki, írja az ATV.hu.

A beszédnek külön jelentőséget ad, hogy ez lesz Orbán Viktornak a választások előtti utolsó „országértékelése”, ezeket hagyományosan a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezi. Mielőtt a miniszterelnök mikrofonhoz lépne, az MPEE elnöke, Balog Zoltán humánpolitikai csúcsminiszter mond köszöntőt.

Az ATV azt is latolgatja, hogy a miniszterelnök vajon az évértékelője után másnap fel fog-e szólalni a parlament tavaszi ülésszakának első napján, vagy inkább nem akarja, hogy az országértékelő hatását kioltsák az ellenzéki politikusokkal vívott szócsaták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.