Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A gobelin szakkörösök nyugalma miatt nem tarthatott fórumot Magyar György

Elmarasztalta Igal polgármesterét a helyi választási bizottság.

MN
2018. 03. 24. 11:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmarasztalta a helyi választási bizottság Igal polgármesterét, amiért csak a Fidesz–KDNP jelöltjét engedte be a helyi kultúrházba lakossági fórumot tartani, Magyar Györgyöt, az MSZP–Párbeszéd logójával induló, de magát függetlennek tartó jelöltet viszont nem – derül ki Magyar György Facebook-bejegyzéséből.

Az ügyvéd azt írta a közösségi oldalán, hogy ez törvénysértő, és akár még pénzbüntetést is kiszabhattak volna, ha Obbás Gyula nem azzal védekezik, hogy csak a gobelin szakkör résztvevőinek nyugalma miatt nem akarta beengedni őt az előre megbeszélt időpontban. Magyar György szerint viszont máskor beengedte volna.

Hozzáfűzte: „Erre mondják, hogy jó kifogás sosem rossz. Persze az új időpontot ő maga jelölte ki”.

A siófoki székhelyű, Somogy megye 4. sz. országgyűlési egyéni választókerületében induló Magyar Györgynek a fideszes Witzmann Mihállyal kell megmérkőznie április 8-án.

Az ügyvéd azt követően lett az MSZP–Párbeszéd jelöltje, hogy Harangozó Gábor visszalépett a javára. Magyar György jól ismert Siófokon, családja 40 éve ott él, ő is rendszeresen tölti ott az idejét, Zamárdi díszpolgára.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.