Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Aki Bécsről azt állítja, amit Lázár, az vagy hülye vagy a választóit nézi hülyének”

Szikszai Rémusz arról beszélt, hogy a színházi eszközökkel hogyan kell és lehet reflektálni a politika és a közélet eseményeire.

MN
2018. 03. 24. 14:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész-rendező a Lánchíd Rádió Indigó című műsorában arról is beszélt: a színházi eszközökkel hogyan kell és lehet reflektálni a politika és a közélet eseményeire.

„Akárki tanácsolta Lázár úrnak, hogy Bécsben csinálja meg ezt a kis videóját, nagyon rossz tanácsot adott. Túlságosan közel van ahhoz, hogy ha az emberek kimennek és ránéznek, ezt a nyilvánvaló hazugságot el lehessen kendőzni. Bécs a világ egyik legélhetőbb városa. Aki ilyet csinál, az vagy hülye, vagy parancsot teljesít, vagy hülyének nézi azokat, akikhez szól” – reagált a kancelláriaminiszter két héttel ezelőtti migránsozós videójára Szikszai Rémusz.

A nagykárolyi születésű színész-rendező a mai magyar közmédiáról is beszélt, szerinte a ceausescui román híradókra kezd a leginkább hasonlítani.

A teljes beszélgetést vasárnap 10 órától a Lánchíd Rádióban hallhatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.