Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Bajnai Gordon nevével kampányol az Együtt

Juhász Péter berágott a „legesélyesebb ellenzéki jelöltet” kereső pártokra. Az Együtt a listás szavazásban bízik.

MN
2018. 03. 30. 10:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb kampányideóval állt elő pénteken az Együtt, amelyben Juhász Péter pártelnök – a Szél Bernadettet támadó korábbi hirdetés után – az egész ellenzéknek nekimegy. Juhász az alig több mint félperces klipben azt mondja: április 8. terhét a választók viselik, mert ők „együttműködést várnak, de a pártvezetők csak bosszúról beszélnek”. Az ellenzéki pártok eszerint „csak azt harsogják, hogy csak Orbánra vagy Orbán legkényelmesebb ellenzékére lehet szavazni, különben elvesznek a szavazatok! Ha nem ők, akkor Mohács ”

„Mi Bajnai Gordon szakértői iskoláját képviseljük” – veszi át a szót és hivatkozik a párt alapítójára, a korábbi kormányfőre Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje. Szerinte az Együtt – amely kimaradt mindenféle együttműködésből, és csak 50 jelöltet tudott állítani a 106 helyett – abban hisz, hogy „együttműködésre képes liberális szakemberekre” van szükség a pártérdekek helyett. Szigetvári arra buzdítja a választókat, hogy listán szavazzanak az Együttre.

###HIRDETES###

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.