Eltűnt egy fiatal lány Hollóházáról

Varga Tünde Erzsébetet utoljára február 22-én látták utoljára, a rendőrség is keresi.

MN
2018. 03. 22. 16:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fénykép alapján köröz egy hollóházi lányt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, megtalálásához pedig a lakosság segítségét is kéri.

A körözés szerint a 16 éves Varga Tünde Erzsébet közel egy hónapja, február 22-én távozott otthonából, azóta a hatóság sem akadt nyomára.

Az eltűnt kamasz 155-160 centiméter magas, normál testalkatú, középhosszú haja barna, arca szeplős. Utolsó ismert ruházata: hosszú, fekete dzseki, rózsaszín-lila, mintás sál, fekete bakancs, fekete nadrág, piros Nike feliratú hátizsák. 

A kapitányság kéri, hogy aki tud a képen látható lány hollétéről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.