Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Elvesztette Érpatak irányítását Orosz Mihály

A független Nagy Imre Attilánét választották meg Érpatak vezetőjének.

MTI
2018. 03. 25. 18:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kardos Csaba tájékoztatása szerint a 955 érvényesen leadott szavazatból az új polgármester 689 szavazatot szerzett meg, kihívója, az Érpatakot eddig vezető független Orosz Mihály Zoltán pedig 266 voksot kapott.

A választáson mintegy 1300 választásra jogosult szavazhatott, a részvételi arány csaknem hetvenszázalékos volt – tette hozzá a jegyző.

A községben képviselő-választást is tartottak, a hat képviselői helyért tizenhat jelölt indult.

Az időközi voksolást azért kellett megtartani mert a képviselő-testület 2017. december 19-én feloszlatta magát.

Vasárnap délután egyébként a volt polgármester, Orosz Mihály Zoltán összetűzésbe keveredett az érpataki helyzettel foglalkozó Tódor Jánossal, Móricz Csabával és Hain Ferenccel. A videokamerákkal rögzített eset dulakodásba fulladt, majd a rendőrök is a helyszínre érkeztek, hogy szétválasszák a feleket – írja a 444.hu.

Orosz Mihály Zoltán a választási eredményekre Facebook-oldalán reagált. Ebben arról beszélt, hogy bár erejéhez mérten mindent megtett, de ha ez nem volt elég a többségnek, tudomásul veszi és bízik abban, hogy akik korábban szakadékba rántották Érpatakot, most megmutatják, hogyan kell újra felemelni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.