Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Focimeccsre hívta ki Orbánt a Momentum elnöke

A tét: a későbbiekben minden stadion mellé épüljön majd egy kórház.

MN
2018. 03. 30. 15:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha már nem vitázik Orbán Viktor, kihívjuk egy focimeccsre!” – közölte a Monentum Mozgalom a Facebook-oldalán. A bejegyzésben egy videót is közzétettek, melyben a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a felcsúti Pancho Arénától üzent a miniszterelnöknek.

„Eljött ide a momentum generáció aranycsapata, itt vagyunk 11-en. Tulajdonképpeni fiatal demokraták, akik ki szeretnénk hívni egy focimeccsre az öreg despotákat és Orbán Viktort” – fogalmazott. Fekete-Győr hozzátette: a tét az lenne, hogy ha legyőzik Orbánékat, a későbbiekben minden stadion mellé épüljön majd egy kórház.

„Mi is imádunk focizni, úgyhogy ezúton is szeretnénk őt megkérni arra, hogy hozza el a csapatát és focizzunk egyet. Legalább addig sem állnak üresen a stadionok, és ezt a mögöttem lévő Pancho Arénát is meg tudjuk tölteni emberekkel” – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.