Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Már a Politico is a Magyar Nemzet cikkeit szemlézi, ha Orbánról ír

A napvilágra került történetek számos kérdést vetnek fel a kormányzati korrupció mértékével kapcsolatban.

MN
2018. 03. 26. 19:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkal nagyobb lett Orbán Viktor számára az áprilisi választások tétje, miután újabb korrupciós vádak merültek fel a kormánya ellen – írja a Politico európai kiadása, amely szemlézi a Magyar Nemzet elmúlt napokban megjelent cikkeit Szabó Zsolt államtitkár offshore cégének számláján lévő eurómilliókrólSemjén Zsolt svédországi vadászatairól és az FBI által is vizsgált, az arab világba vezető pénzmosási hálózatról.

A Fidesz ugyan erős pozícióban várhatja az április 8-i választást, az ellenzék pedig megosztott, de az utóbbi időben napvilágra került történetek számos kérdést vetnek fel a kormányzati korrupció mértékével kapcsolatban, és büntetőeljárásokat alapozhatnak meg a választások után – írja a Politico.

Közben viszont a kormány által irányított média megkettőzte az erőfeszítéseit, hogy a külföldi beavatkozásról szóló narratívát erősítsék, amelynek célpontjai Soros György, az általa támogatott civil szervezetek és egyéb láthatatlan külföldi ellenfelek, akiket újabban titkos hangfelvételekkel lepleznek le. Orbán láthatóan nem is kíván változtatni ezen a stratégián, mindenképpen a külső fenyegetéssel akarja mobilizálni a választókat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.