Németh Szilárd szerint csak ócska színjáték az ellenzéki huzavona

Még mindig minden mögött Sorost látja a rezsibiztos.

MN
2018. 03. 22. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hónapok óta tartó ellenzéki huzavona csak egy ócska, a választókat megtéveszteni szándékozó színjáték – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Németh Szilárd, aki egyetlen interjúban kilencszer mondta ki Soros György nevét.

A Fidesz alelnöke a csütörtöki lapszámban hangsúlyozta: ők az embereket akarják elérni, nem pedig azt hallgatni, hogy kinek kivel kellene összefogni a Soros-féle elképzelések megvalósítására.

Arra a felvetésre, miszerint az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek kifogásolják, hogy Orbán Viktor nem vitázik velük, leszögezte: semmi értelme, hiszen már minden szereplő egyértelművé tette, hogy mit képvisel a legfontosabb kérdésekben. „Mi azt a munkát szeretnénk az emberekkel együtt tovább folytatni, amibe 2010-ben belekezdtünk, ők a 2010 előtti világot állítanák vissza” – mondta az alelnök.

Németh Szilárd felmondta a leckét is: a kormánypropagandát hangoztatta, miszerint a három hét múlva esedékes választás igazi tétje az, hogy „bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyar Magyarországnak”. Párttársaihoz hasonlóan azt sem felejtette el hangsúlyozni, hogy a döntés nem is négy évről, hanem évtizedekről fog szólni.

Hozzátette: az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás fejlesztése, a nyugdíjak értékállósága, a bérek emelése akkor lehetséges, ha a magyar emberek által megtermelt és befizetett adóforintokat nem a bevándorlókra, hanem a magyar családokra, pedagógusokra, orvosokra, nővérekre, ápolókra és nyugdíjasokra tudják költeni.

A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kapcsán elmondta: nagyon helyes, hogy a Fideszben megszólalt a vekker, hiszen elszántság, bátorság és kitartás nélkül nem lehet győzni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.